Allsvenskan och odds

Allsvenskan är Sveriges mest professionella fotbollsliga sedan år 1924. Här ingår sexton klubblag som möter varandra varje år. Det vinnande laget anses vinna guldmedalj och kvalificerar för UEFA Champions Leage. Vanligtvis så utspelar sig serien mellan April till November och är rikstäckande. Totalt spelas trettio matcher under perioden då de sexton lagen möter varandra två gånger.

Ligans inspiration var svenska serien som spelades under åren 1920 till 1924 men den var inte särskilt populär och inte heller rikstäckande. Svenska fotbollsförbundet bestämde sig då för att bilda en rikstäckande liga som fortfarande är dagens profesionella fotbollsliga i Sverige.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Besök
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100% upp till 2000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Spela på oddsen.

Med fotbollsligans popularitet genom åren har det nu också blivit populärt med betting. Du kan betta på vinnande lag i serien men också på vilket lag som vinner vilken specifik match, vilken spelare som gör mest mål, utdelning av priser under året osv.

För att börja spela på sport borde du först och främst vara intresserad av ämnet för att lägga ner tiden för att hitta den information du behöver för att ha chans till vinst. En rekomendation är också att inte satsa mer pengar än du har råd att förlora. Dvs du kan börja smått och möjligen med tiden bygga dig uppåt utan att gå utanför din budget. Du kan hitta många tips på internet och sedan kan du bilda din egen spelstrategi. När du planerar din spelstrategi kan det vara till fördel att se hur lagen ligger till historisk sett.

Det mest högpresterande laget i fotbollsligan är Malmö FF som har 22 vinster och totalt 178 poäng. Bra till ligger också IFK Göteborg som har 13 vinster och 146 poäng och IFK Norrköping med 13 vinster och 110 poäng. Det gör inte dessa tre till några självklara vinnare när du bettar men har en stor chans till vinst och kan vara ett säkert kort enligt statistik.

Det kan också vara en god idé att se hur spelarna ligger till historiskt sett och hur de spelat utanför ligan. Där kan du betta på deras prestationer hos betsidorna, men också ha i åtanke att hur de spelar påvekar också hela laget. Det är också bra att vara insatt i lagets sammansättning.

Så är du intresserad av fotboll och din budget tillåter dig att satsa en liten slant så kan det bli en extra spännande säsong. Mer info hittar du också på oddsgurun.com.

Hemligheterna i att spela på tennis

Fotboll har länge dominerat odds-spel som den mest populära sporten. Det finns dock en konkurrent som under de senaste åren seglat upp som klar tvåa och det är tennis. Att sporten blivit så populär att spela på har medfört att antalet experter har ökat och att “goda” råd sällan är svåra att hitta. Det finns dock ett stort värde i om du själv skaffar dig grundläggande kunskaper i vilka faktorer som kan tänkas påverka utfallet i en match. Här följer några av grunderna, men kom ihåg att det finns ett värde i att fördjupa dina kunskaper. Med djupare kunskaper får du också större edge i förhållande till alla andra.

Underlaget spelar stor roll i tennis och olika spelare har sina egna specialiteter. Generellt gäller att grus är det långsammaste underlaget. Det snabbaste är inomhusmatta och gräs. Hardcourt, den vanligaste utomhusplanen, ses allmänt som den mest neutrala. Att skaffa sig goda kunskaper i vilka spelare som fungerar bäst på respektive underlag är ett mycket gott fundament till att bli en duktig odds-spelare.

Det mest grundläggande sättet att skaffa sig information om vilka spelare som fungerar bäst på olika underlag är att lära sig förstå statistik. Spelare som är grusspecialister kanske lätt kan slå en spelare som är fantastisk på en hardcourt samtidigt som det omvända såklart gäller också. Titta också på inbördes statistik mellan spelare i just det möte du funderar på att spela på och håll ett extra öga på hur de presterat i sina senaste inbördes möten. Även om statistiken överlag ger en tydlig bild av vilken av spelarna som är bäst så kan den spelare som haft medvind i de senaste mötena ha ett klart psykologiskt övertag.

Allsvenskan och odds

Ett avslutande tips

Ett annat tips är att satsa på den lägre rankade spelaren i handikapp-spel. Dessa tenderar att spela med medvind i ryggen (inte i bokstavlig mening såklart) och ha betydligt mindre att förlora på den aktuella matchen. Du har i de här fallen en god chans till att vinna lite större. Det här är långt ifrån någon djupdykning. Glöm som sagt inte bort värdet av att fördjupa dina kunskaper, det är så du blir en vinnare på sikt.