live betting

Hur fungerar live betting?


Live betting fungerar så att du spelar på en pågående match. Idag går det i princip att betta live på samtliga matcher som finns som pre game. Med live betting får du ökad action och spänning och kan följa med på matcherna direkt samtidigt som du placerar dina spel. Du kan på så sätt spana in tendenser under matchen, kanske ligger till exempel favoriten under tidigt i matchen och oddsen höjs därför. Placerar du då ditt spel på att favoriten ska vända när matchen pågår får du betydligt högre odds än till exempel innan matchen startade.

Livestreamad sport

Allt fler spelbolag köper in rättigheter till att kunna visa livestreamad sport för att kunna ge ännu mer till sina kunder. Det är inga dåliga rättigheter spelbolagen ligger inne med heller utan La Liga, Serie A, Europa League och NBA är bra några exempel på rättigheter som olika bettingsidor sitter på. Fördelen med att kunna titta på matchen är att du kan betta live samtidigt som du ser i direktsändning vad som försiggår i matchen. Dessutom sparar du mycket pengar på att slippa köpa dyra abonnemang hos streamingtjänster. Istället loggar du bara in hos ditt spelbolag och får bästa möjliga spelupplevelse genom att du kan titta på matchen samtidigt som du placerar dina spel. Allt som brukar behövas för att ta del av livestreamad sport är ett positivt saldo på ditt spelkonto alternativt att ditt senaste spel är placerat inom 24 timmar.

Marknader live betting

Det är ungefär samma typ av marknader som gäller vid live betting förutom att de är något fler. 1X2, money line och över/under är fortfarande de mest populära. Däremot finns det unika marknader vid live betting som till exempel nästa målskytt, om en spelare ska sätta straffen eller inte, och mycket mer. Spana in vilka marknader som finns hos din live betting sida idag!

Bet Sidor   Hur fungerar live betting?