Betway

Betting på fotboll


När det gäller betting brukar utbudet vara som störst i de sporter som är mest populära. Fotboll är en gigantisk sport globalt och det finns massvis av fotbollsälskare. Därför är det ingen överraskning att just fotbollsbetting är något av en favorit, inte minst i Sverige. Med såpass många fotbollsligor och så många matcher som ska avverkas i stora turneringar som Europa League och Champions League, finns det intressanta spelobjekt under årets alla dagar. Det är i princip aldrig svårt att lägga ett spännande spel. Dessutom har det blivit enkelt att följa matcherna, eftersom de sänds både på TV och på nätet.

Går det att tjäna pengar på fotbollsbetting?     Läs om Norsk betting bonus

Absolut. Dock kräver det att man spelar smart, istället för att till exempel bara spela på sitt favoritlag. Vill du vinna pengar ska du spela med hjärnan och undvika att spela med hjärtat. Bland annat gynnas spelare som gör noggranna analyser.

I fotboll har hemmalaget en betydande fördel. De är välbekanta med planen och har publiken på sin sida. Ofta går hemmalaget ut mer offensivt och det brukar vara lönsamt. De brukar få fler frisparkar, fler hörnor och ibland till och med straffsparkar. Har ett lag en fantastisk svit på hemmaplan är det sällan en god idé att lägga ett spel på att bortalaget vinner. Riktigt bra lag kan ibland kontrollera spelet i alla fall, även när de spelar på bortaplan. Andra bortalag är oerhört skickliga på att kontra, vilket straffar lag som försöker spela för aggressivt. Alltså finns det undantag från regeln.

Hemligheten bakom att tjäna pengar är att göra sin hemläxa och gå igenom statistik. Försök att hitta matcher där du är ganska säker på vilket lag som vinner, samtidigt som oddset fortfarande är relativt högt. Känner du till exempel att det är 75% chans att ett lag vinner och det ändå går att få minst 2 gånger insatsen för seger, kan det vara ett bra spel. Känns det istället som 50/50, vill du gärna ha något bättre odds än 2 gånger insatsen. Trots allt kan fotbollsmatcher också sluta oavgjort och det komplicerar fotbollsbetting.

Ganska få spelare brukar satsa på oavgjort, men det kan faktiskt löna sig. Ibland är det matcher då båda lagen har mycket att förlora. Inte sällan leder det till försiktigt spel. Båda lagen kommer sätta försvarsspelet främst och försöka minimera misstagen. Dessutom är båda lagen nöjda med ett oavgjort resultat och kommer inte riskera någonting under den sista delen av matchen. Då kan man räkna med en chansfattig match där resultat som 0-0 eller 1-1 är ganska vanliga.
Unibet erbjuder 200% oddsbonus upp till 1000 kr – till Unibet...

Betsson erbjuder 100% oddsbonus upp till 2500 kr – till Betsson...

NordicBet ger nya spelare 100% oddsbonus upp till 2500 kr – till NordicBet...

Expekt erbjuder nya kunder ett helt riskfritt spel på upp till 2000 kr – till Expekt...


18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gällerBet Sidor   Casino Sidor   NordicBet   Unibet   Livestream   Betting på fotboll   Sportbetting