unibet

Betsson ny sponsor av SHL

SHL-säsongen är igång och 14 lag gör upp om platser i slutspelet som i sin tur kan leda till den åtråvärda titeln svensk mästare i Ishockey 2018/19. Nytt för denna säsongen är att det är ny huvudsponsor som tar över efter Nordicbet, nämligen Betsson. Det rutinerade spelbolaget, vars koncern BML Group också äger Nordicbet och en rad andra spelbolag, hoppas med det nya avtalet bli nordens ledande spelbolag inom hockey och förväntas göra en monstersatsning tack vare nya avtalet.

Satsningen är företagets största någonsin inom svensk idrott och när man tar över från Nordicbet är det ett steg inför den omreglering som väntar på den svenska spelmarknaden 2019. Betsson är ett större spelbolag än kusinen Nordicbet och möjligheterna till att kunna få hockeyintresset att växa är därför större.

Klubbarna får mer pengar


Avtalet mellan Betsson och SHL innebär att klubbarna får mer pengar, något som naturligtvis är tacksamt för samtliga parter. Trenden med att spelbolag fortsätter med stora sponsoravtal inom svensk idrott fortsätter alltså. I fotbollsallsvenskan blev det för ett tag sedan känt att Unibet skulle ta över efter Svenska Spel och därmed bryta ett väldigt långt samarbete på över 80 år. SHL-klubbarna skrattar naturligtvis hela vägen till banken och med tanke på att det nya tv-avtalet också är på plats ser den ekonomiska biten ljus ut för klubbarna i sveriges högsta hockeyliga. Just att det är ett internationellt etablerat företag är något Jörgen Lindgren, vd vid SHL, tycker är bra. Han säger att de får en aktör som ger mycket pengar men som också älskar sporten och all spänning som SHL innebär.

Betsson ett rutinerat spelbolag Att Betsson är internationella och rutinerade är ingen hemlighet. Spelbolaget har ett komplett utbud av de mesta och kommer tack vare avtalet nu att kunna ha högst odds på SHL, spelarträffar, poddar och mycket mer. Förhoppningsvis kommer intresset för SHL utomlands att öka också eftersom Betsson kan nå ut till sina kunder utanför landsgränserna genom höga odds på SHL.

För kunder hos Betsson innebär det nya avtalet också att antalet bonusar och kampanjer på SHL med största sannolikhet kommer att öka. Just bonusar är något oddsare tycker om och för den som både gillar SHL och odds är detta en kombination som är svårslagen. Boostade odds, riskfria spel och gratisspel på SHL hos Betsson kommer säkerligen att öka när man nu är huvudsponsor. Exakt hur utvecklingen av SHL kommer påverkas får framtiden utvisa men det känns i alla fall väldigt osannolikt att det skulle bli sämre nu när etablerade Betsson tar över skutan.

Gå till Betsson...

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller


Bet Sidor   Casino Sidor   NordicBet   Unibet   Livestream   Betting på fotboll   Sportbetting